ເປັນເບຍທີ່ມີລົດຊາດນຸ້ມ, ດື່ມງ່າຍ ແລະ ມີລະດັບຄວາມຂົມ (IBUs) ຕ່ຳ. ຮູກາເດນ ມີລົດຊາດນຸ້ມສົດຊື່ນເປັນພິເສດ ເໝາະສຳລັບນັກດື່ມເບຍ ທີ່ຕ້ອງການດື່ມເບຍທີ່ແຕກຕ່າງຈາກລາເກີທົ່ວໆໄປ. ດ້ວຍສ່ວນປະສົມຫລັກຈາກແປ້ງເຂົ້າສາລີ, ເປືອກໝາກກ້ຽງ ຄິວຣາເຊວ ແລະ ດອກຜັກຊີ ດ້ວຍຂັ້ນຕອນການບົ່ມ ທີ່ມີຄວາມສະຫຼັບສັບຊ້ອນ ເປັນເອກະລັກສະເພາະ ຈິ່ງເຮັດໃຫ້ເບຍຮູກາເດນ ມີຄວາມເປັນເອກະລັກ ບໍ່ຄືໃຜ.